Gyógyító tibeti hangtál

Számos természetgyógyász tibeti hangtál segítségével végez kezeléseket, a természetgyógyászatban betöltött szerepe egyre széleskörűbb. Néhány módszert mi is bemutatunk itt az oldalon a teljesség igénye nélkül!

A tibeti hangtál gyógyító ereje: Rezgés és energiák

FIGYELEM! A Tibetan Shop Tharjay Norbu Zangpo nem rendelkezik saját tapasztalati információval a tibeti hangtál gyógyító hatásairól. Az alábbiakban bemutatott példák ügyfeleink ajánlására és természetgyógyászok elmondása alapján kerülnek bemutatásra. A webshop meditációs eszközként ajánlja első sorban a termékeket, de nem zárjuk ki a lehetőségét annak, hogy hatékony a természetgyógyászatban is!

Tény azonban, hogy a tibeti hangtál megszólaltatása során rezgés keletkezik, amely bizonyítottan felszabadít energiákat. Tény az is, hogy a hangtálban szereplő fémek több ezer éve a gyógyászati kultúrának is a részei.

Tibeti hangtál = egészség gyár?

Néhányan a tibeti hangtál segítségével vizet energetizálnak. Ez egy otthon is könnyedén elvégezhető, egyszerű művelet. A tálba vizet öntünk, majd dörzsfával elkezdjük megszólaltatni a tálat. A víz a hangrezgés hatására látványosan keveredik a tálban.

A módszer élettan hatásairól keveset tudunk, de sokan állítják, hogy így egészségesebb, jótékony hatású vizet isznak, melyet a tál valamelyest meg is tisztít.

(x)

Nekünk mindegy, mire használod! Tradicionális = fémből készült tibeti hangtál és kiegészítők a legnépszerűbb* hazai Tibet shoptól!

Hangfürdő tibeti hangtál zengésében

Ezt már egyedül bajosan lehet kivitelezni, hiszen több tibeti hangtál szükséges egyszerre hozzá. A hangfürdő során lefektetnek kényelmes helyzetbe és hangtálakat helyeznek el az ember hét fő csakráján – mindegyiken másikat – , illetve a test mellett további tibeti hangtálakat tesznek le.

A tibeti hangtálak megszólaltatása során gyakorlatilag meditatív állapotba helyezik a kezelt pácienst. A testre helyezett tálak rezgése pedig gyakorlatilag masszázsként működik.

Gyógyítás tibeti hangtállal - egy változat. Fotó: coombebankhouse.com

Gyógyítás tibeti hangtállal – egy változat. Fotó: coombebankhouse.com

A hangfürdő – vagy hangterápia – hatásai a természetgyógyászok és a kezeléseken részt vettek elmondása alapján:

  • Javítja a közérzetünket: ellazít, segít a relaxálásban, felszabadítja a fizikai blokkokat.
  • Lazítja az izmokat, enyhíti az ízületi fájdalmakat, oldja a görcsöket.
  • Jó hatással van fejfájásra, légzési, illetve alhasi problémákra, alvási nehézségekre.
  • Elősegíti a fizikai, mentális és érzelmi relaxációt.
  • Pihenteti a két agyféltekét, öngyógyító folyamatot indít be.

(x)

Tibeti hangtál akció

Amire a tibeti hangtál a legjobb

A tibeti hangtál bizonyítottan segít a relaxációban. Ha stresszes életed van, szeretnéd kikapcsolni az agyad, akkor egy tibeti hangtál segítségével könnyebb és hatékonyabb az ellazulás.